Tourist Le MC @ Lotto Arena

 

 
Info
 

Genre: Hip-hop/kleinkunst
 
Recente Album: En Route
 
Concertzaal:
 
 

Pluspunten


Koning Liefde

Minpunten


Geen


0
Posted by

 
Concertverslag
 
 
Johannes Faes, Den Troubadour of Tourist, hoe je hem ook noemt, hij is een Antwerpse trots. Hij was veelbelovend van in het begin en zijn talenten zijn duidelijk buiten de grenzen van ‘t stad gegaan want de Lotto Arena was zaterdag helemaal uitverkocht.

Het enthousiasme van alle troubadours was dan ook ongelofelijk aanstekelijk. Iedereen danste mee; de handjes hoog in de lucht en de voetjes stonden nergens stil.

Den Tourist” opende met een van zijn bekendste nummers, ‘En Route’. De sfeer zat er meteen in en het publiek had duidelijk zin in de thuismatch. ‘Horizon’, ‘Koning Liefde’ en ‘Deze Nacht’ werden meegebruld en het enthousiasme werd nog luider toen de zanger vergezeld werd door Flip Kowlier, Typhoon en Bart Peeters. De totaal uitverkochte zaal werd opgelicht door de aanstekers en gsm-lichtjes en de nacht kon niet meer stuk. Al wat je voelde was eenheid, liefde en trots want Tourist is op korte tijd, heel erg gegroeid. Hij is een heel getalenteerde hiphopper en rood en wit is ontzettend fier. Maar Antwerpenaren waren niet de enige in het publiek: er waren mensen van Limburg, Oost- en West-Vlaanderen. Zo zie je maar, de muziek van de kleinkunstenaar en zijn troubadours bereikt alle hoeken van België. Wij hebben er in ieder geval erg van genoten en onze zaterdag was zeker geslaagd.

Auteur: Zoë Van Schooten


Rien Dingemans

 
Oprichtster en hoofdredactrice MotherLoveMusic (sinds 2010).


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response