0
Posted by Rien Dingemans in Concerten
 
 

Trigger For Life

Op 22 december stond Triggerfinger in het CC in Mechelen ten voordele van Music For Life. Je kon tickets op de normale manier bestellen, maar daarnaast was er nog de mogelijkheid om te bieden op een VIP-arrangement. Hierbij stond dinner met de band op het programma.

Verschillende Trigger-fans wilden deze vip-treatment niet missen. In totaal werd er 11537,84€ verzameld dankzij deze Trigger For Life. Daarnaast bracht de veiling van de handgemaakte gitaar van Ruben door Hilko Nackaerts nog een extra 7900 € op.

Op het programma stond een optreden van Triggerfinger, uiteraard, met enkele guests, waaronder Frank Vander Linden en Steven De Bruyn. Normaal was Intergalactic Lovers ook van de partij, maar zangeres Lara heeft wat stemproblemen en mag een tijdje niet zingen.

Misschien hierdoor wat teleurgestelde fans, want de sfeer zat er niet onmiddellijk in. Maar de, volgens ons, beste Belgische live-act van het moment, kreeg het publiek weer makkelijk warm, waardoor het toch nog eindigde in een leuk feestje.

Foto’s: Nathalie Van Riel


Rien Dingemans

 
Oprichtster en hoofdredactrice MotherLoveMusic (sinds 2010).