0
Posted by Rien Dingemans in Festivals
 
 

Down The Rabbit Hole – Preview

Ja ja, ze zijn er weer. De vroege festivalgangers zijn klaar om de zomer van 2017 op de enige correcte manier te starten en dat kan alleen maar met een weekend vol geweldige muziek. Noteer het weekend van Down The Rabbit Hole al zeker in jullie festivalagenda!

Moderat met hun house en IDM muziek, de Indiepop stijl van Oscar and the Wolf en Bazart maar ook Rag’n’Bone Man met zijn grote hit “Human” zijn alvast klaar om er een plezante drie dagen van te maken. Niet alleen zij, maar ook de vurige vrouwen van de indie-rock groep uit The City of Angels, Warpaint zijn van de partij. Verder is er nog de veelzijdige Tash Sultana, haar talent om elk optreden succesvol uit te verkopen. Beat-boxen, scheurende gitaren en een mooie stem, daar kan zij allemaal voor zorgen. Daarbovenop komt, misschien de meest inspirerende artist, Benjamin Clementine. Geboren in Londen maar opgegroeid als tiener in de straten van Parijs, wordt hij nu vergeleken met Leonard Cohan en Nina Simone. Zij stem en prachtige teksten gaan door merg en been, hij is dus zeker een must-see.

Daarnaast komen er nog veel andere leuke namen zoals Bonobo, Cage The Elephant en Daphni, allemaal terug te vinden op de site van Down The Rabbit Hole. De Hotot, Teddy Widder, Fuzzy Lop, het Vuige veldje, …

Beuningen, zorg maar dat je klaar bent want wij vliegen er helemaal in!! Kom jij ook de zomer verwelkomen met aangename muziek, lekker eten en leuke mensen? Zorg dan dat we je zien op de Groene Heuvels 23, 24 en 25 juni!!

Ontdek snel het volledige programma en boek je ticket!

Auteur: Zoë Van Schooten


Rien Dingemans

 
Oprichtster en hoofdredactrice MotherLoveMusic (sinds 2010).