0
Posted by Pieter DHooghe in Festivals
 
 

SAVAGES cureren Sonic City 2016!

Er komt wel meer goed nieuws uit Kortrijk maar wanneer De Kreun de curator van Sonic City aankondigt, zijn wij er steeds als de kippen bij. Dat komt uiteraard door de fenomenale voorgaande edities. Vorig jaar mochten de heren van Preoccupations (lees: Viet Cong) die rol op zich nemen. Dit jaar wist De Kreun niemand minder dan de dames van Savages te strikken. Zij speelden trouwens al eerder op Sonic City toen beak> cureerde in 2013, een editie die wij ons nog heel goed herinneren.

Savages 10-9-15 1025Juicht ende jubelt want Savages is natuurlijk een immens klinkende naam als curator. Op 12 en 13 november kunnen we ons dus weer twee dagen vergapen aan de – sowieso – uitstekend gekozen bands door de dames. Wat verwachten wij? Een gezonde mix van gitaarmuziek, electronica en – waarom ook niet – wat hiphop misschien? Na het uitpluizen van wat interviews met de leden van de post-punkband kunnen we niet anders dan reikhalzend uitkijken naar de eerste aankondigingen want de muzieksmaak van de Britse dames is écht wel on point.

Met de aankondiging van de curator begint ook de early bird voorverkoop. Vorige jaren vlogen deze felbegeerde en gelimiteerde tickets telkens enorm snel de deur uit dus raden wij u aan om als de bliksem te surfen naar www.soniccity.be. U doet er ook voordeel mee want de early birds kosten slechts 47 euro tegenover 54 euro voor de gewone voorverkoop. Nog een tip: zelfs als u geen early bird koopt, wacht dan beter niet te lang met het aankopen van uw weekendticket als u er zeker bij wilt zijn. Deze editie zou wel eens heel erg snel uit kunnen verkopen.

Goed, alles nog eens op een rijtje:

SONIC CITY 2016 curated by SAVAGESannounce_2
12-13 november 2016
De Kreun, Kortrijk

early bird: 47 euro (44 euro voor Kreuncard-houders)
vvk: 54 euro (51 euro voor Kreuncard-houders)
tickets via www.soniccity.be

Don’t sleep on this one.


Pieter DHooghe

 
Musicfreak / Vinyljunkie / Brugse Student in Gent