0
Posted by Pieter DHooghe in Festivals
 
 

Sonic City 2016 opent een eerste blik met namen

Nadat De Kreun eerder aankondigde dat niemand minder dan Savages hun nieuwste editie van Sonic City zal cureren, vlogen de tickets de deur uit. Letterlijk. In minder dan 48 uren gingen alle weekendtickets én early birds over de toonbank. Maar nu is er een herkansing voor iedereen die naast tickets greep want met de aankondiging van de eerste namen begint ook de voorverkoop van losse dagtickets.

Sonic_Header_2016_Names_Newsletter

En als je van die dagtickets elk een stuk koopt, ben je er natuurlijk ook het hele weekend bij. Met de namen die volgen, zouden wij het maar al te goed begrijpen als je dat deed. Over naar het belangrijkste: de namen.

Op zaterdag 12 november vinden we niemand minder dan jonge heldin Kate Tempest terug als headliner. Daarnaast komen ook de oud-curatoren van SUUNS nog eens het beste van zichzelf geven. Sterke dag voor vrouwen trouwens want naast Tempest mogen ook Jessy Lanza en Inga Copeland ten dans spelen. Vooral van die laatste verwachten we heel erg veel na het beluisteren van haar laatste plaat. Oh, er komen trouwens nog vier namen bij. Dit is slechts het begin.

Op zondag 13 november spelen de dames van Savages natuurlijk zelf maar daarnaast vinden we ook Motorama terug op de affiche. Frontvrouw Jehnny Beth van Savages is trouwens haar oude muzikale partner niet vergeten want Johnny Hostile kreeg ook een uitnodiging. Daarnaast vinden we ook nog Kite BaseA Dead Forest Index en Don Teel Curtis terug in de selectie van de curatoren. Het blijft nog wachten op een mede-headliner voor zondag en er volgt daarnaast nog een naam. Spannend!

Met nog zes namen te gaan, kunnen wij nu écht niet meer wachten op Sonic City want deze line-up is al helemaal on point. Onze raad? Mis dit niet. Dagtickets zijn vanaf nu te koop via de officiële website.

SONIC CITY 2016 12-13 november @ De Kreun, Kortrijk ONLY DAYTICKETS AVAILABLE!


Pieter DHooghe

 
Musicfreak / Vinyljunkie / Brugse Student in Gent