Muse

Muse is de Britse band rond Matt Bellamy. We kennen ze vooral van hun bombastische ‘progressieve rock’ nummers die steeds meer elektronische invloeden vertonen. Het theatrale karakter van hun muziek weerspiegelt zich ook hun live optredens, die bol staan van de karikaturale decors, imposante lichtshows en andere special effecten.

Discografie:

  • Showbiz (1999)
  • Origin Of Symmetry (2001)
  • Hullabaloo Soundtrack (2002)
  • Absolution (2003)
  • Black Holes And Revelations (2006)
  • HAARP (2008)
  • The Resistance (2009)
  • The 2nd Law (2012)

Reviews over Muse op MotherLoveMusic: