2
Posted by Ruud Van De Locht in Muzieknieuws
 
 

De laatste dans met Arsenal

Wie de Arsenal-film Dance! Dance Dance! nog niet heeft gezien én gehoord, krijgt volgende zaterdag een herkansing in de Antwerpse Arenbergschouwburg. De filmvoorstelling promoot Furu, het Arsenal-album dat vorig jaar uitkwam. Hendrik Willemyns schreef en produceerde dit project – dat in Tokio werd opgenomen – i.s.m. de Japanse regisseur Ken Ochiai.

Dance! Dance! Dance! presenteert zowel onuitgegeven soundtrack-materiaal als bekendere nummers van Arsenal. Het verhaal speelt zich af in de Japanse hoofdstad anno 2012. De Japanse DJ Furu wordt geconfronteerd met de invoering van een oude verloren gewaande wet uit 1948 die het dansen in Tokio verbiedt. Overal in Japan sluiten discotheken hun deuren. Natsuko, een knappe jonge vrouw die tijdens de nacht van 11 maart een onvergetelijk feest wil bouwen, is daar niet blij mee. Ze kruist ze het pad van Furu, die de laatste platen van zijn carrière draait. Hij is vastbesloten om die avond alleen en in alle sereniteit een einde aan zijn leven te maken…

Geïnteressseerden die de voorstelling graag combineren met een lekkere hap, kunnen vanaf 18 uur aanschuiven aan het artiestenbuffet. Het menu bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert en kost 18 euro/persoon. Reserveren kan via catering@3hoek.be.

Wie enkel voor het concert komt, moet zeker voor 20.15 uur in de zaal zijn. Als de deuren gesloten zijn, komt u er niet meer in.

 

Meer info: www.arenbergschouwburg.be

 


Ruud Van De Locht